Izvor: Blic, 16.Sep.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLITIČKA BITKA ZA OPSTANAK Sutra su izbori u Izraelu, da li će Netanijahu OSTATI NA VLASTI?

U Izraelu se sutra održavaju drugi izbori u pet meseci, a oni bi mogli da se pretvore u bitku za politički opstanak premijera Benjamina Netanijahua. Netanijahu je izraelski premijer s najdužim stažem, ali je u aprilu pretrpeo jedan od najvećih poraza u karijeri kada nije uspeo da sastavi novu vladu iako su Likud i njegovi saveznici osvojili većinu parlamentarnih mandata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U IZRAELU SE DOGODILO ONO ŠTO NIKADA NIJE: Hoće li Netanjahu sedeti u vladi ako je neko drugi predvodi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2019, 09:18

Netanijahu je na izborima u aprilu pretrpeo jedan od najvećih poraza u karijeri..U Izraelu su jutros otvorena biračka mesta na ponovljenim parlamentarnim izborima, koji bi trebalo da odluče da li će dugogodišnji premijer Benjamin Netanjahu ostati na toj funkciji...kada nije uspeo da sastavi novu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.