POKS na izborima predvodi listu stranaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2020, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKS na izborima predvodi listu stranaka

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) na izborima će predvoditi listu stranaka kojima je osnovni cilj promena oblika vladavine i društvenog uređenja i vraćanje ustavne parlamentarne monarhije.

POKS će na izbore izaći na listi sa Srpskim pokretom monarhista, s kojim je potpisan sporazum o saradnji, kao i Grupom građana dr Dragan Prodanović iz Rekovca i Pokretom za razvoj Batajnice, čiji su članovi kolektivno pristupili pokretu.

Kako se navodi u saopštenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << POKS je za dve i po godine formirao 145 odbora širom Srbije i povereništva u 10 zemalja u Evropi, Americi i Australiji, a formiran je i prvi opštinski odbora POKS na Kosovu i Metohiji, u Zubinom potoku.

Do sada je listu potpisima podržalo oko 100.000 građana.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.