POKRET SOCIJALISTA: U uništenje Aleksandra Vulina uloženi su milioni dolara

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2022, 00:41

POKRET SOCIJALISTA: U uništenje Aleksandra Vulina uloženi su milioni dolara

"Ne znamo ko odlučuje o vladama u Luksemburgu tamo gde Đilasovi mediji plaćaju porez, ali znamo da se u Srbiji vlast bira isključivo na slobodnim i demokratskim izborima od strane građana.

Uz svu želju i napore luksemburških medija da naš lider Aleksandar Vulin ne bude više deo Vlade Srbije, moramo još jednom da podsetimo medije iz Luksemburga da naše vlade ne sastavljaju strane ambasade.

Znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi da bi luksemburški mediji najradije da Aleksandar Vulin ne postoji, a kamoli da obavlja neku državnu funkciju, ali isto tako znamo da o angažovanju Aleksandra Vulina u nezavisnoj, slobodnoj i suverenoj Srbiji neće odlučivati strane ambasade, razne strane agenture i njihovi mediji.

Luksemburški mediji, baš kao i stranci koji bi da ga sklone sa lica zemlje, znaju vrlo dobro da Aleksandar Vulin nije ni rusofil, ni evro fanatik, već srpski političar kome su interesi svoje zemlje i naroda najsvetiji.

U uništenje Aleksandra Vulina uloženi su milioni dolara, ali, čak i da ga fizički eliminišu, ideju i proces stvaranja srpskog sveta ne mogu uništiti ", poručili su iz Pokreta socijalista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.