POJAČANA PONUDA: Poznato koliko će Dubai davati godišnje ABA ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 18:21

POJAČANA PONUDA: Poznato koliko će Dubai davati godišnje ABA ligi

Sledeće sezone će regionalno takmičenje imati 16 klubova.
Košarkaška ABA liga će u takmičarskoj 2024/25 imati 16 klubova među kojima će se naći i Dubai, definitivno je odlučeno posle sastanka Skupštine.
Kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, regionalno takmičenje je uspelo da se izbori za bolje uslove jer je Dubai značajno pojačao finansijsku ponudu koja će iznositi 2.500.000 evra godišnje.
Dubai će na sebe preuzeti plaćanje boravka i putnih troškova za sve učesnike Jadranske lige, od klubova, do sudija i zvaničnika takmičenja.
Oni na sebe preuzimaju plaćanje karata za maksimalno 18 članova po timu, kao i sudije...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIJE SAMO DUBAI! Ko je još od "gostiju" igrao ABA ligu, jedan "strani" tim osvojio i titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024

Tim iz Azije biće peti klub van ovog područja u istoriji Jadrana...Od seledeće sezone u ABA ligi gledaćemo i KK Dubai, a to neće biti prvi put van Evrope igra regionalno takmičenje...Tokom godina iza nas bilo je raznih gostiju u ABA ligi, neki su osvajali titule, neki bili na dnu, a neki samo došli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.