PIK odbila listu Dosta je bilo

Izvor: Mondo, 12.Apr.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIK odbila listu "Dosta je bilo"

Pokret "Dosta je bilo" saopštio je danas da je Pokrajinska izborna komisija (PIK) odbila njihov prigovor i odbacila listu tog pokreta za nastup na izborima za Skupštinu Vojvodine.

Foto: youtube/printscreen

"Propust je nastao zbog slučajnosti i mogao bi da se popravi u roku kraćem od sat vremena. Uskraćena nam je mogućnost da ispravimo to i odbačena nam je lista. Borba i dalje traje", naveo je taj pokret.

Kako se navodi u saopštenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dve stranke su pokušale Republičkoj izbornoj komisiji da podmetnu falsifikovane potpise, ali nijednoj od njih nije onemogućeno da se pojavi kao opcija na izborima.

Pokret je najavio da će podneti tužbu Upravnom sudu i da očekuju da "nelegalno rešenje PIK-a padne u roku od 24 sata".

Oni su naveli da su sigurni da će učestvovati na pokrajinskim izborima.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.