PASTOR SPREMAN DA PODRŽI VUČIĆA NA IZBORIMA: Deo posla koji smo dogovorili pre pet godina nije još okončan

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 19:21

PASTOR SPREMAN DA PODRŽI VUČIĆA NA IZBORIMA: Deo posla koji smo dogovorili pre pet godina nije još okončan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanom Pastorom sa kojim je razgovarao o važnim projektima za Vojvodinu i Srbiju.

- Ponosan na prijateljstvo sa Ištvanom Pastorom i rezultate koje smo zajedno postigli. Sa predsednikom SVM danas sam razgovarao o velikim i važnim projektima za Vojvodinu i Srbiju i dogovorili smo ogromna ulaganja u Palićko jezero, na radost svih građana naše zemlje - napisao je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na instagram nalogu budućnostsrbijeav.

- Srpsko - mađarsko prijateljstvo i partnerstvo je temelj naših današnjih uspeha, ali i napretka u budućnosti - poručio je on.

- Što se tiče predsedničkih izbora, ako se bude kandidovao, a verovatno će se kandidovati, podržaćemo Vučića. Deo posla za koji smo se dogovorili pre pet godina nije još okončan - rekao je Pastor u emisiji "Pravi ugao" na Radio-televiziji Vojvodine.

On je istakao da je za SVM važno da se sačuva politička stabilnost "koja je karakterisala protekli period".

Pastor je ukazao da su izbori u Srbiji i Mađarskoj istog dana, ali da će na mađarskim izborima glasati pismeno, što je moguće uraditi 10 dana pred izbore.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.