Ovo je dan za BOJKOT ŠIPTARSKIH IZBORA!

Izvor: KMnovine.com, 19.Maj.2019, 06:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je dan za BOJKOT ŠIPTARSKIH IZBORA!

Nakon nekoliko dana besomučnih pritisaka na pljačkom ojađeni srpski narod da izađe i podrži izdaju "Srpske liste", na čijem je čelu Aleksandar Vučić, i drugih manjih stranaka, svanula je nedelja u kojoj se moraju BOJKOTOVATI separatistički izbori!


   
Kvazi-izbore sprovode zlikovci ali izbor je tvoj hoćeš li da im služiš i pomažeš ili nećeš!    
>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << />




 
Sve ono čime se pravda svako od vas ko razmišlja da izađe na separatističke ilegalne izbore, jeste baš ono protiv čega radi ako ode da glasa!

Šiptarske firme neće zapošljavati srpske radnike! Dovešće svoje u mesta u kojima žive Srbi i tako izvršiti pritisak na Srbe da se isele. Svojim glasanjem ćete samo to omogućiti i to tako što će vaš pristanak da izađete na šiptarske izbore, preseći svaku vezu sa državom i ojačati separatističke kvazi-institucije sa centrom u okupiranoj Prištini.

A taj centar, na čijem su čelu najgori šiptarski zločinci, činio je sve da Srba više ne bude na Kosovu i Metohiji:

- od devedesetih godina pa do NATO agresije, šiptarski teroristi su napadali, ubijali i kidnapovali Srbe gotovo svuda gde su mogli. Ne zna se sudbina na hiljade srpskih stradalnika.

- od okupacije Kosova i Metohije, 1999 godine, proterano je preko dve trećine srpskog stanovništva! Cilj progona etnički čisto Kosovo, naseljeno samo Šiptarima. Spaljene su kuće, crkve, porušena groblja, da Srbi nemaju gde da se vrate.

- ni to nije bilo dovoljno! Marta 2004, godine, uz koordinaciju Amerike izapada, Šiptari ponovo čine masovne zločine protiv Srba, ponovo proteruju Srbe, pale kuće, crkve, ruše groblja, da Srbi nemaju gde da se vrate...





Uprkos njihovim željama nisu mogli da ostvare svoj cilj jer odbranu Srba na severu pokrajine niko nije mogao da razbije. Gledali su preko Ibra kao u san koji nikada neće dosanjati. Tada Beograd, uglavnom vlast koja je i danas aktuelna a koju vodi Aleksandar Vučić, ruši srpsku odbranu! Lažima, klevetama, zastrašivanjem, ucenama, Srbi su slamani. Na kraju osnovana je "Srpska lista" koja konačno daje legitimitet šiptarskim vlastima. Aleksandar Vučić gasi srpske institucije i pomaže osnivanje separatističkih tako što to sada čini njegova "Srpska lista".

Oni neće skrenuti sa puta izdaje. Dokaz su upravo ovi šiptarski izbori za mesta na koja su podneli ostavke! Niko se nije toliko zalagao za položaj na koji je podneo ostavku još pre nekoliko meseci koliko izdajnička klika "Srpske liste" i manjeg broja drugih, takoreći samostalnih izdajnika. Te druge ohrabrila je izdajnička politika Aleksandra Vučića.
Vašim izlaskom na separatističke kvazi-izbore vi pomažete da se zaokruži izdaja, učvrste separatističke kvazi-institucije i ugasi država Srbija na ovom prostoru. Tako ćete zauvek uništiti budućnost vaš i vaše dece, o daljim potomcima i njihovom životu ovde, nema ni govora. Vi ćete učiniti da Srbi nemaju više gde da se vrate!
Zbog toga, ne samo da nema razloga da izađete na kvazi-izbore separatista i zločinaca Hašima Tačija, Ramuša Haradinaja, Kadri Veseljija, Fatmira Ljimaja i drugih krvoloka već je nebrojeno mnogo razloga da ih bojkotujete i tako uništite one kojima vaša podrška na šiptarskim izborima daje snagu da nastave izdaju i uništavanje vaših života!

Oduprite se ubijanju svog naroda, preduzmite jedini razuman korak -

BOJKOT ŠIPTARSKIH IZBORA!!!






KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
 Izvor: KM novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.