Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2023, 08:26

Crna Gora broji glasove: Kako će izgledati parlament, ko će formirati vladu?

Pokret "Evropa sad" osvojio je 24 mandata na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori održanim u nedelju, koalicija "Zajedno- DPS-SD-DUA-LP" 21, a "Za budućnost Crne Gore" 13 mandata, saopštila je večeras Državna izborna komisija (DIK) privremene rezultate izbora koje je dobila od opštinskih izbornih komisija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

GRAĐANI CRNE GORE BIRAJU NOVI SAZIV PARLAMENTA: Birališta su otvorena od sedam do 20 sati

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Jun.2023

Biračka mesta za vanredne parlamentarne izbore u Crnoj Gori otvorena su jutros u sedam sati. Na izborima učestvuje 15 lista, a biračko pravo ima 542.468 građana. Biračka mesta biće zatvorena u 20 sati. Žrebom je odlučeno da je na glasačkom listiću prva lista „Jasno je! – Bošnjačka stranka...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.