Izvor: Glas javnosti, 02.Avg.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija zbija redove

BEOGRAD - Nova politička grupacija, koja će se možda biti formirana neće biti novi DOS, ali se o tome uveliko razmišlja, potvrdili su šefovi poslaničkih klubova opozicije.

- Želim da ova vlast ode što pre, jer se za kratko vreme toliko izblamirala, počev od predsednice Skupštine, pa do nekih ministara, tako da DSS-u i opoziciji svakako odgovara da se izbori raspišu - kaže Miloš Aligrudić iz DSS-a.

Tomislav >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Nikolić iz SRS-a ne veruje da je Aleksandar Vučić, koji je to prvi pomenuo, rekao da će biti novog DOS-a.

- Nadam da će DOS biti zakopan za sva vremena. Ponudićemo strankama, za koje je očigledno da su protiv ovakvog načina vođenja države blisku saradnju, možda i zato da eliminišemo gubitak glasova, formiranjem neke liste, koja bi bila zajednička za izbore, ali o tom po tom - rekao je.

I lider NS Velimir Ilić potvrdio je da opozicija namerava da se udruži.

- Moramo se tehnički udružiti, da se zajednički što bolje suprotstavimo i dođemo do izbora. Vladajuća partija preti poslanicima i to nećemo dozvoliti. Žao mi je što moram da potvrdim da je Toma Nikolić veći demokrata od Borisa Tadića - kazao je i dodao da se zalaže za preispitivanje saradnje s Hagom i zakona, koji su doneli.

Šefica kluba ZES-a Nada Koludžija smatra da je političko pravo opozicije da se organizuje u skladu sa svojim procenama i onim što smatra korisnim.

To je jedini moguci nacin da se zbace ovi janjicari. Da ste to napravili na ovim izborima hiljadu posto sam siguran da bi bili barem 900 hiljada ispred Tadica. Za kupnju Pastora, Ljajica i Ugljanina treba da obezbedite pare jer bez toga ne ide. Pogledajte samo kako Tadic daje sakom i kapom ali kupuje sve pa i okorelog ljevicara kao sto je mali Dacic. Krkobabica se moze takodjer kupüiti za par pisljivih dolara, a i Palma voli pare. Znaci samo pare su u pitanju. Ja da sam na Nikolicevom mestu, otisao bi do Medvedova i zatrazio pare sa kojima ce moci da dodju na vlast, a sta je rusima 1 miklijarda ako dobiju prorusku vladu. O tome trea da razmislja Toma Nikolic.

E neces doziveti pad ove Vlade-Patrioto, NECES!!! Verovao ili ne, jos ces se ti iznervirati i glupirati sa ovakvim komentarima bar jos 30 godina, a posle nece ni biti vazno ko ce biti na vlasti jer cemo biti deo Evrope, a u toj Evropi nema cile-mile, tipovi poput tebe ce zavrsiti ili u zatvoru ili u ludnici. Jesi li video na poslednjem mitingu koliko ste samo clanova imali, je li? Jedva 15000 i to udruzene snage!!! SRS+DSS+NS+slucajni prolaznici + preko 3000 obezbeduvaca iz Stranke SRS-a+puno novinara+2-3 hiljada radoznalaca. To je to, pada Vam rejting, gubite se,nece Vas biti. Jesi li video koga ste imali na bini pored Tome grobara,Velju-Selju i one drolje ??? Boru pijanicu koji se jedva drzao na nogama, Pelevica-lopova i izdajicu i nevidjenog kriminalca, Ivanovica koga je drustvo izbacilo za sva vremena pa je utociste nasao sa Vama, olosa iz C.Gore. To je bio jedan veliki skup velikih gubitnika,lopova,izdajica,kretena,olosa i drolji.

Pa naravno da nisu imali vise od 15.000 radoznalaca jer se narod polako budi i gleda svojim ocima!

Verovali ili ne, da je jedna obicna mecka igrala na tom trgu,imala bi vise gledalaca nego sto su imali ovi mitingasi koji su se drali na bini kao sizofrenicari! A na bini najveci olos: Bora pijanica,Pelevic lopov nad lopovima,Toma grobar sa Srednjom strucnom grobarskom spremon, dve tri smrdljive drolje,i nekoliko njih odbacenih od drustva.

Opet ti Ruzo.Cija si ti jezicaro jedna.

Mora da ti noc nije prosla kaki si htela pa sada lajes na svakog.

Idi cuvaj ovce ,sa njima mozes najbolje da sredis pateticko stanje.

Naravno! To je trebalo uraditi odavno. Rusi i Kinezi su postali daleko bogatiji i mocniji od one hostaplerske Amerike. Zivim za dan kad ce sva zuta bagra da se pohapsi i ako bog da zestko da se kazni.

Daj Boze da se ujedine i skinu ove krvopije sa vlasti. Ova Vlada je na silu formirana od partija koje uopste nemaju nista zajednicko, osim zelje za vlascu i lopovlukom i treba da se obori sto pre, kako bi srpski narod mogao slobodno da dise.

Vec postaje jasno da novo izabrana vlada sastavljena od Kurte i Murte nije sposobna da vrsi drzavnicke duznosti vec odlaganjem skupstinske sednice vrsi opstrukciju. Optuzujuci opoziciju i trenutno stanje u Srbiji produzava sama sebi agoniju, Sto ce na kraju dovesti do njenog pada.

Dva meseca su prosla nista nije uradjeno,

Sa udruzenom opozicijom koja im visi o glavi kao Damoklov mac teska je mogucnost opstanka takve vlade koja sigurno svaki dan gubi poverenje od birackog tela sto je glaso za ES.

Pocev od Dacica sto svi znamo da je izdo svoje birace a i u toku je zahtev za njegovu ostavku. Sto je sigurno da nece imati miran san.

Kad se sve sabere i oduzme Srbiji predstoje na zimu novi izbori.

Ta izdajnicka bagra na vlasti se mora skinuti sto pre i vecina se mora pohapsiti i kazniti za kriminalne aktivnosti i veleizdaju. Glavni veleizdajnik je Boris Tadic. Ali, do sada su SRS i ostali bili veoma nesposobni. Ne moze Nikolic da sedi i ceka da se narod digne i uradi nesto. Treba uraditi nesto. Treba para. Put pod noge pa za Kinu, Indiju, Iran i Rusiju. Znam sigurno da bi dobili velku podrsku. Potrebno se organizovati, uvecati propagandu, poplatiti ljude, prodreti u vojsku i policiju. Treba izbaciti nove ljude, patriote i postene Srbe. Treba poceti ozbiljno raditi na rusenju tog sljama na vlasti. Jednostavno treba ici do kraja.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.