Izvor: Blic, 22.Feb.2018, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija Venecuele neće učestvovati na izborima zbog Madura

Opoziciona koalicija u Venecueli je saopštila da neće učestvovati na, kako smatraju, nelegitimnim izborima za predsednika, koji treba da budu održani 22. aprila zbog, kako su naveli, nefer uslova koje je postavila vlada predsednika Nikolasa Madura.

Nakon ove odluke opozicije, Maduro (55) ostaje apsolutni favorit za ponovni izbor, ali će to verovatno podstaći međunarodnu osudu zbog nedostatka demokratičnosti u ovoj zemlji u kojoj su na vlasti socijalisti, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Venecuela: Opozicija neće ići na izbore, Maduro favorit

Izvor: B92, 22.Feb.2018

Karakas -- Opoziciona koalicija u Venecueli saopštila je da neće učestvovati na, kako smatraju, nelegitimnim izborima za predsednika 22. aprila...Opozicioni predstavnici smatraju da su uslovi za izbore nefer, a postavila ih je vlada predsednika Nikolasa Madura...Nakon ove odluke opozicije, Maduro...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.