Izvor: Danas, 23.Dec.2023, 16:00

Ognjen Radonjić: Izbori su gotovi, ukoliko Zapad ne odluči drugačije

Formalno, izbori još uvek nisu gotovi. Suštinski, izbori su gotovi ukoliko Zapad ne odluči drugačije. Ovo je još jedno bizarno iskustvo, koje smo već viđali u različitim formama. Poruka je da se ova vlast na ovakvim izborima ne može smeniti. Izborni sistem je zaključan, vođen je naučno i hirurški precizno – kaže u razgovoru za Danas Ognjen Radonjić, profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Cvijetin Milivojević: Da su izbori održani samo u Beogradu, opozicija bi ih dobila bez problema

Izvor: Danas, 24.Dec.2023, 15:45

Da su izbori održani samo u Beogradu, opozicija bi ih dobila bez problema, uveren je politikolog Cvijetin Milivojević, dok profesor Filozofskog fakulteta Ognjen Radonjić smatra da ova vlast ne može da se smeni na izborima, osim ako Zapad to ne traži.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.