Održana ###VI### sednica Gradske izborne komisije

Izvor: Kragujevac.rs, 08.Mar.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana ###VI### sednica Gradske izborne komisije

Gradska izborna komisija je na VI sednici usvojila Rokovnik za vršenje izbornih radnji u postupku sprovođenja izbora za odbornike Skupštine grada Kragujevca raspisanih za 24.april 2016.godine.

Rokovnik je, kako je istakao predsednik GIK-a Branko Savić, neophodan dokument kojim se utvrđuju rokovima u kojima je neophodno vršiti određene izborne radnje u postupku sprovođenja izbornog procesa. Njime su jasno propisani datumi koji se moraju ispoštovati u okviru sprovođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << izbora za gradski parlament-rekao je Savić.

Članovi Gradske izborne komisije usvojili su i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana GIK-a u proširenom sastavu iz redova koalicije Demokratske stranke i Zajedno za Srbiju. Naime proglašenjem zborne liste “Veroljub Verko Stevanović-Zajedno za Kragujevac (Demokratska stranka, ZZS)“ ova koalicija stekla je uslova na još dva člana u proširenom sastavu Gradske izborne komisije.

GIK je na VI sednici usvojila i Zaključak o otklanjanju nedostatka izborne liste ''Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje'' koju je nešto posle 10 sati danas predala istoimena koalicija. Dokumentacija koju je ova koalicija predala je kompletna a nedostatak koji treba otkloniti u roku od 48 sati odnosi se na potrebne potpise podrške birača.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.