Obradović: Izbori se odvijaju u medijskom mraku

Izvor: RTS, 04.Mar.2020, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Izbori se odvijaju u "medijskom mraku"

Pokret "Dveri" je saopštio da se na dan raspisivanja izbora u Srbiji pred Prekršajnim sudom u Beogradu nastavlja postupak protiv narodnog poslanika i lidera pokreta Dveri zbog organizacije protesta "Slobodna zona" ispred Predsedništva Srbije 4. maja prošle godine.
To je za Boška Obradovića, kako se navodi, najbolji primer u kakvim uslovima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << započinju izbori u kojima se na dan raspisivanja izbora sudi jednom od opozicionih lidera zbog organizacije protesta protiv vlasti.

Boško Obradović tvrdi da se izbori u Srbiji održavaju u totalnom medijskom mraku, gde ni na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom nije moguće razgovarati, kako navodi, ni o jednoj aktuelnoj temi – stanju u Crnoj Gori, pregovorima o KiM, ministarskim aferama, migrantskoj krizi, zagađenju vazduha, prodaji Komercijalne banke...
Obradović komentariše i zahteve za njegovo hapšenje i krivično gonjenje zbog, kako on kaže pozivanja vojske i policije da zaštite naše državne granice, kao što su to učinile sve druge države na balkanskoj ruti usled novog talasa migrantske krize.
Obradović je juče pozvao vojsku i policiju da u preuzmu vlast u zemlji i zaštite granice od migranata, a da , kako je rekao, predsednik Aleksandar Vučić bude izlovan, jer je, po njegovim rečima, postao bezbednosna pretnja zbog politike koju vodi prema migrantima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Da li je Boško Obradović ugrozio predsednika

Izvor: Danas, 05.Mar.2020, 14:32

Izjava lidera Dveri Boška Obradovića da je Aleksandar Vučić u ovom trenutku postao najveća bezbednosna pretnja za Srbiju "i da hitno mora biti izolovan" izazvala je oštru reakciju vlasti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.