Obama i Romni rasplakali devojčicu

Izvor: Blic, 01.Nov.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama i Romni rasplakali devojčicu

Iako su joj samo četiri godine, Ebigejl Evans iz Kolorada nedavno je pokazala kako joj su se smučili predstednički izbori u Americi.

Ebigejl Evans

Majka Ebigejl Evans, četvorogodišnje devojčice iz Kolorada, snimila je svoju ćerku kako plače zbog dugih predsedničkih izbora u Americi i postavila je snimak na "Jutjub" ali nije ni slutila da će preko milion ljudi pogledati taj video.

Devojčicu je iznervirao još jedan u nizu govora predsedničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kandidata koji su ona i majka Elizabet slušale u kolima dok su išle u prodavnicu.

Maloj Ebigejl je sve dojadilo i počela je da plače:

"Dosta mi je Baraka Obame i Mita Romnija , poručila je uplakana devojčica a majka je uspela da je umiri govoreći joj da će izborna kampanja uskoro biti završena.

Devojčica s majkom često razgovara o izborima i velika je ljubiteljka Obame, dok za Romnija smatra da je "zli čika koji samo želi novac", prenosi ABC News.

VIDEO>Pogledajte reakciju devojčice na izbore u Americi:


Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Muka joj je od kampanje: Obama i Romni rasplakali devojčicu!

Izvor: Svet, 01.Nov.2012

Iako su joj samo četiri godine, Ebigejl Evans iz Kolorada nedavno je pokazala kako joj su se smučili predsednički izbori u Americi. Majka Ebigejl Evans, četvorogodišnje devojčice iz Kolorada, snimila je svoju ćerku kako plače zbog dugih predsedničkih izbora u Americi i postavila je snimak na...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.