OPOZICIONI ANALITIČAR RAZMONTIRAO SVOJE Iskreno procenio KAKO BI PROŠLI na ponovljenim izborima u Beogradu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 10:27

OPOZICIONI ANALITIČAR RAZMONTIRAO "SVOJE" Iskreno procenio KAKO BI PROŠLI na ponovljenim izborima u Beogradu (VIDEO)

"Nisam siguran da bi imali brojke iz decembra, rekao je Stojanović

Opozicioni analitičar i politikolog Boban Stojanović razmontirao je opoziciju rekavši da bi opozicija na ponovljenim izborima u Beogradu imala još manje glasova.

Opozicioni analitičar Boban Stojanović, koji uvek govori protiv sadašnje vlasti, gostujući u emisiji na "Euronjuz" kanalu ovoga puta sahranio je opoziciju rečima da ukoliko bi se ponovili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbori u Beogradu oni bi imali još manje glasova nego što su osvojili 17. decembra.

POLITIKOLOG: NA PONOVLJENIM IZBORIMA U BEOGRADU OPOZICIJA BI IMALA JOŠ MANJE GLASOVA!

Boban Stojanović, pro-opozicioni analitičar i politikolog:

"Iako mislim da, nakon svega ovoga što se dešavalo, SNS bi zadržao svoj rezultat u Beogradu a nisam siguran da bi opozicija imala ove… pic.twitter.com/EwOhT1SCcU

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 11, 2024

- Iako mislim da, nakon svega ovoga što se dešavalo, SNS bi zadržao svoj rezultat u Beogradu a nisam siguran da bi opozicija imala ove brojke koje je imala u decembru - rekao je Stojanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Opozicioni analitičar sahranio đilasovce – Opozicija bi na ponovljenim izborima u Beogradu imala još manje glasova! (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Feb.2024

Nisam siguran da bi opozicija imala ove brojke koje je imala u decembru – rekao je Stojanović. Opozicioni analitičar i politikolog Boban Strojanović razmontirao je opoziciju rekavši da bi opozicija na ponovljenim izborima u Beogradu imala još manje glasova.   POLITIKOLOG: NA PONOVLJENIM IZBORIMA...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.