Izvor: Blic, 07.Feb.2024, 11:00

OPCIJA "NIKO OD PONUĐENOG" POBEDILA NIKI HEJLI Debakl Trampove protivnice, izgubila na izborima stranke u Nevadi

Niko od kandidata na republikanskim predizborima u Nevadi nije odneo pobedu, što je veliko razočaranje za Niki Hejli koja u odsutnosti Donalda Trampa, zbog izbornih pravila u toj saveznoj državi, praktično nije imala konkurenciju. Glasački listići sa opcijom "niko od kandidata" su bili najbrojniji i za njih se odlučio 61 posto birača, dok je za Hejli glasalo njih 32 posto, pokazali su službeni rezultati. Tramp nije bio među kandidatima.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Nijedan od ponuđenih kandidata" pobedio Niki Hejli na primarnim izborima u Nevadi

Izvor: VOA, 07.Feb.2024

LAS VEGAS — Niki Hejli doživela je poraz na primarnim republikanskim izborima u Nevadi, pošto su glasači ubedljivo izabrali opciju "nijedan od ovih kandidata" na listiću, odbacujući bivšu američku ambasadorku u Ujedinjenim nacijama koja je poslednji preostali veliki rival lideru Donaldu Trampu. Tramp,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.