ONI NAS ZAVITLAVAJU Vučić otkrio kako će biti organizovani izbori na severu KiM: Misle da mi to ne znamo, a mi sve znamo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 22:07

"ONI NAS ZAVITLAVAJU" Vučić otkrio kako će biti organizovani izbori na severu KiM: Misle da mi to ne znamo, a mi sve znamo!

Predsednik Vučić u emisiji "Prva tema" na TV Prva govori o svim aktuelnim temama.

Predsednik Vučić je otkrio kako će biti organizovani Kurtijevi izbori.

- Biračka mesta su im u policijskim stanicama i policijskim kontejnerima. Da li ste to negde čuli? I onda će da kažu da je to demokratija. Zamislite šta bi rekli da se tako glasa u Centralnoj Srbiji. Ponosan sam na moj narod koji neće da izađe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na izbore - rekao je Vučić i dodao:

- Sve su to podli i prljavi trikovi. Isto kao nameštanje u Savetu Evrope. Zna to Lajčak, Borelj, svi oni… Da li Srbi greše, što kaže Fiola? Treba da se stidi svake reči koju je izgovarala u ovoj zemlji. Počev od Nedeljica. Kurti nije čak ni lukav ni pokvaren. On zna da su na njegovoj strani. On zna da neće da formira ZSO.

- Kurti zna da su oni na njegovoj strani, jer kada vam neko dopusti ovakve izbore, znate da možete šta hoćete. Pa jel' oni misle da smo mi blesavi, pa oni razgovaraju sa Albancima iz Preševa i Bujanovca. Šta je na našoj strani, kada nam izbrišu 21 od 22 principa? - upitao je Vučić.

- Pošto ne mogu da se iživljavaju na velikoj zemlji, onda će na nama. Ok, shvatili smo da je vrhunac demokratije da izađe 2 posto i da se glasa u policijskim kontejnertima - navodi Vučić.

- Nama to nameće mnogo problema, znamo da ne možemo da sprečimo njihovo članstvo u Savetu Evrope. Samo da su oni ispunili ZSO, mi nikoga nismo lagali i obmanjivali. Ja ne verujem više da mi sada kažu da je pola 10, ja ću da kažem jutro je. Sve vreme je samo bilo kako će Srbiju da unize - rekao je predsednik i pitao šta toliko imaju protiv Republike Srpske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.