ONI KOJI SU POKRALI IZBORE U SRPSKOJ MUTE VODU I U SRBIJI Trivićeva o stanju na Kosmetu: Odavde nema nazad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2022, 18:25

"ONI KOJI SU POKRALI IZBORE U SRPSKOJ MUTE VODU I U SRBIJI" Trivićeva o stanju na Kosmetu: Odavde nema nazad!

Isti oni koji su svim silama uticali na davanje legitimiteta pokradenim izborima u Republici Srpskoj sada mute vodu i u Srbiji, smatra potpredsednica PDP Jelena Trivić, prenosi RTV BN.

- Neodgovorna politika evropskih sila, dovela je srpski narod na Кosovu i Metohiji još jednom u egzistencijalnu opasnost. Deset godina od potpisivanja Briselskog sporazuma samoproglašene vlasti u Prištini nisu ispunile osnovne stvari koje bi ublažile tenzije, smatra potpredsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PDP-a Jelena Trivić, piše RTV BN.

- U geopolotičkom zemljotresu koji je počeo ratom između Rusije i Ukrajine mnogi pokušavaju da izigravaju diplomatske veličine i mišiće pokazuju na Srbima. Isti oni koji su svim silama uticali na davanje legitimiteta pokradenim izborima u Republici Srpskoj sada mute vodu i u Srbiji. Lideri Nemačke i Francuske dodatno raspiruju mržnju kojom Aljbin Кurti napada Srbe širom Кosova i Metohije - navela je Trivićeva, koja je bila opozicioni kandidat za predsednika Republike Srpske.

Svesna sam, kaže ona, šta naš narod prolazi u ovim trenucima.

- Na svojoj koži sam osetila kako je to kad si u pravu a moćnici pogaze sve to. Moje misli i molitve su sada sa svim Srbima koji ponosno stoje i brane našu duhovnu i nacionalnu kolevku Кosovo i Metohiju. Rukovodstvu Republike Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem želim da istraju u odgovornoj politici kakvu su vodili sve vreme i da uprkos svim iskušenjima i pritiscima, dijalogom i pregovorima razreše ovu krizu. Sa vama su svi iskreni patrioti Republike Srpske jer odavde nema nazad - navela je Trivićeva u objavi na fejsbuk profilu, prenosi RTV BN.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Trivić: "Oni koji su pokrali izbore u Srpskoj mute vodu u Srbiji"

Izvor: Blic, 06.Nov.2022

"Neodgovorna politika evropskih sila, dovela je srpski narod na Кosovu i Metohiji još jednom u egzistencijalnu opasnost. Deset godina od potpisivanja Briselskog sporazuma samoproglašene vlasti u Prištini nisu ispunili osnovne stvari koje bi ublažile tenzije", smatra potpredsednica PDP-a Jelena Trivić,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.