OI: Dragana Gladović eliminisana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2012, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI: Dragana Gladović eliminisana

LONDON -

Reprezentativka Srbije u tekvondu Dragana Gladović izgubila je u prvom meču repesaža od Mau Hamade iz Japana i nije uspela da izbori meč za treće mesto i bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu.

Okadu je bila mnogo bolja i vodila je rezultatom 15:2, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kada je, početkom treće runde, sudija našoj takmičarki izrekao drugu opomenu, što je značilo automatsku suspenziju.

Gladović je jutros u prvom kolu u kategoriji do 57 kilograma izgubila od Britanke Džed Džons rezultatom 15:1, ali se domaća takmičarka plasirala u finale, čime je reprezentativki Srbije omogućila da se u repesažu bori za bronzanu medalju.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.