OGLASILI SE IZ RUSKE DUME: Na američkim izborima pobedio je marioneta Vol strita!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2020, 23:28

OGLASILI SE IZ RUSKE DUME: Na američkim izborima pobedio je marioneta Vol strita!

Vladajući establišment i krupni kapital odlučili su pobednika na izborima za predsednika SAD

Član odbora ruske Dume za međunarodna pitanja, Anton Morozov, ocenio je da je pobeda Džo Bajdena bila predvidiva.

- Što se tiče Bajdena, njegova pobeda je bila predvidljiva, jer je aktuelni predsednik Donald Tramp i na prošlim izborima bio tehnički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kandidat. Tada je bio plan da pobedi Hilari Klinton, ali zbog problema sa zdravljem koje je imala u odlučujućem delu predizborne kampanje, izbor je pao na Trampa. On je uvek imao ulogu šoumena i nikada nije bio tretiran ozbiljno - smatra Morozov.

Sada su, dodao je, Trampa stavili na mesto i, očigledno, izabrali marionetu Vol strita, tj. finansijsko-oligarhijskog kapitala Amerike koji je uvek činio vladajući deo establišmenta.

Smatra i da je malo verovatno da Tramp bude na kraju izabran.

- Neko vreme će se voditi neke pravne bitke, ali već se može reći da je novi predsednik izabran - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.