Novo lice Srbije i Bane Jovanović za referendumske izbore za ili protiv vlasti

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2024, 18:24

Novo lice Srbije i Bane Jovanović za "referendumske izbore za ili protiv vlasti"

Novo lice Srbije i deo odborničke grupe "Niš, moj grad" napravili su strateški dogovor o zajedničkom izlasku na predstojeće lokalne izbore. Pozivaju opoziciju da na izborima nastupi jedinstveno kako bi se stvorila referendumska atmosfera “za ili protiv ove vlasti”.
Da su za zajedničku listu svih opozocinih strana koje su najavile učešće na izborima, tvrdi predsednik stranke Novo lice Srbije Novo lice Srbije Miloš Parandilović, ali dodaje da to ne zavisi samo od njih.
Ističe i to da bi potencijalni izlazak cele opozicije na jednoj listi na izborima stvorilo referendumsku atmosferu, ali da su spremni da na izbore izađu i samostalno....

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Miloš Jovanović: Opozicija neće prihvatiti izbore ako ne budu prihvaćeni naši zahtevi

Izvor: Danas, 02.Apr.2024, 10:10

Predsednik Novog DSS (Novi DSS) Miloš Jovanović ponovio je danas da, prema ugovoru koji su potpisale opozicione stranke i inicijativa ProGlas, ukoliko ne dođe do promene izbornih uslova i ne budu prihvaćeni zahtevi opozicije, te stranke neće učestvovati na izborima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.