Novi nemiri među demokratama: Sednica GO DS biće pomerena i četvrti put

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 08:51

Novi nemiri među demokratama: Sednica GO DS biće pomerena i četvrti put

Lider DS Zoran Lutovac po svaku cenu želi da zadrži fotelju zbog čega je treći put odložio sednicu Glavnog odbora za 21. jun, kada su izbori u Srbiji.

Lutovac je to smišljeno uradio jer će sednica GO, kako se saznaje i tad biti odložena pošto je navodno zacrtao da bude održana baš u opštini Stari grad, koja će tad biti zauzeta zbog izbornih procesa.

- Svestan da nema većinu među članovima GO, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on u saradnji sa svojim partnerom u Savezu za Srbiju Draganom Đilasom samo smišlja načine da odloži sednicu, odnosno svoju smenu. Učiniće to i četvrti put jer 21. juna sednica GO u opštini Stari grad neće moći da bude održana, ne može biti okupljanja iz tehničkih razloga - tamo su dva biračka mesta - priča izvor iz vrha DS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.