Nove kvote za izbore: Beli 7 puta veći favorit od Radulovića! Evo koliko možete da zaradite

Izvor: Telegraf.rs, 13.Mar.2017, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove kvote za izbore: Beli 7 puta veći favorit od Radulovića! Evo koliko možete da zaradite

Glavni favorit na izborima, kada su u pitanju kladionice, je premijer, sa koeficijentom od 1.02. Ali, došlo je do nekih promena među ostalim kandidatima.

Ulaskom u "igru" Ljubiše Preletačevića Belog, odnosno, Luke Maksimovića, stvari su se promenile u kvotama. Istina, Mladenovčanin je daleko od favorita, ali ako ništa drugo, bar je skočio na peto mesto među favoritima u kladionici "Meridijan".

Dakle, za pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Vučića na predsedničkim izborima, dobićete kvotu 1.02. To znači da na uloženih 1.000 dinara možete da zaradite svega 20. Drugi favorit je Saša Janković, sa kvotom 18 - ulog pomnožite sa tim brojem i to vam je dobitak.

Na trećem mestu je Vuk Jeremić sa kvotom 32, četvrti je Vojislav Šešelj sa koeficijentom 50, a peti Preletačević sa kvotom 100!

Sa tom kvotom daleko ispred je, recimo, Saše Radulovića, čija se pobeda plaća koeficijentom 750!

Totalni autsajderi su i Miroslav Parović (1.000), Aleksandar Popović (1.000), Nenad Čanak (1.000) i Milan Stamatović (1.000), dok za pobedu Boška Obradovića kladionica daje kvotu 751.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.