Izvor: Blic, 16.Jan.2024, 05:48

Nove koalicije za nove beogradske izbore? Ako se ove dve liste spoje GLASAČI ĆE IH KAZNITI

Ni mesec dana posle izbora u Beogradu nije izvesno ima li većine u gradskoj skupštini, zbog čega su sve izvesniji ponovljeni izbori. Kako stvari sada stoje, teško je očekivati dramatično drugačije izborne liste, iako je sigurno da propale koalicije Zavetnika i Dveri neće biti. Analitičari očekuju da tri najjače opozicione liste nastupe u istom sastavu, s tim što ostavljaju mogućnost da se pojavi i neka nova lista.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Analitičari: Najrealnije ponavljanje beogradskih izbora, moguće nove koalicije

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2024

Politički analitičari ukazali su danas da bi najrealnija situacija bila da gradski izbori u Beogradu, gde trenutno niko mema većinu, budu ponovljeni na proleće, zajedno sa redovnim opštinskim izborima u prestonici, navodeći da su moguće nove koalicije, kao i da je izvesno da neće biti koalicije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.