Nova uprava, a predsednica stara

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova uprava, a predsednica stara

U Srpskom kulturnom centru u Ofenbahu održana je prošle nedelje redovna izborna skupština. Za razliku od prošle kada je bilo i žučnih rasprava između "stare garde" i "novog talasa", ovoga puta je sve završeno bez dugih razmena mišljenja iako su promenjeni gotovo kompletni Upravni i Nadzorni odbor.

Nova uprava SKC

 

Za predsednicu je ponovo izabrana Slavka Branka Šurkić, za potpredsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je izabran Novo Grujičić. Blagajna je poverena Slađani Grujičić i njenoj zamenici Dari Pavlović. Novi sekretar je Milica Damjanović, a zamenik sekretara Mirjana Đerić.

 

Ekonom je Janina Damjanović, a njeni zamenici su Dejan Pernjaković i Ivana Cvijetić. Predstavnik omladine u upravi SKC je Slađana Micić, dok je za narodnu nošnju ponovo zadužena Simenika Janošević a pomagaće joj Marijana Predić i Nataša Kovačić. Član uprave bez funkcije je Suzana Gimpli. Saša Višnjić je novi predsednik Nadzornog odbora, potpredsednik je Dana Karismalni.

- U periodu između dve skupštine SKC je radio veoma uspešno. Renovirali smo prostorije, kupili dva kompleta narodnih nošnji. Organizovali smo brojne manifestacije, počevši od Savezne folklorijade Nemačke pa sve do nedavno održanog Festivala dečjeg folklora. Blagajna nam je pozitivna - rekla je Šurkićeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.