Izvor: Danas, 03.Apr.2024, 11:06

Nova.rs: Šta je sve Ana Brnabić izgovorila opoziciji?

Predstavnici vlasti i opozicije održali su danas u Skupštini Srbije sastanak na kom je trebalo da pregovaraju o predlogu da se lokalni i beogradski izbori održe istovremeno. Do dogovora, međutim, nije došlo, jer je iz vladajuće koalicije rečeno da za njih nije prihvatljiv ovaj zahtev i da će se beogradski izbori održati definitivno 2. juna, dok će lokalni biti nakon toga.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Aleksić nakon konsultacija u Skupštini Srbije: Dogovora nema, vlast me pristaje da se izbori u Beogradu i lokalu održe u istom danu

Izvor: Blic, 03.Apr.2024

Dogovora vlasti i opozicije oko izbornih uslova nema, jer aktuelna vlast ne pristaje da se izbori održe u istom danu, u Beogradu i svim drugim lokalnim samoupravama, rekao je danas Miroslav Aleksić iz Narodnog pokreta Srbije, koja je deo koalicije "Srbija protiv nasilja".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.