Izvor: Danas, 29.Mar.2024, 15:05

Nova: Opozicija će bojkotovati izbore ukoliko se ne promene uslovi

U četvrtak je u Beogradu održan sastanak predstavnika opozicionih koalicija Srbija protiv nasilja, NADA Inicijative "ProGlas" o predstojećim beogradskim i lokalnim izborima, kao i najavljenom dijalogu vlasti i opozicije. Prema saznanjima Nova.rs, na sastanku je većinski zaključeno da je bojkot predstojećih izbora rešenje ukoliko ne dođe do promene izbornih uslova, te da jedino rešenje pomeranje svih izbora za jesen.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Srbija protiv nasilja, Nada i ProGlas usaglasili ključne zahteve koji se moraju ispuniti pre izbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2024

Koalicija Srbija protiv nasilja i koalicija NADA, zajedno sa inicijativom ProGlas, usaglasili su jedinstvenu platformu sa kojom će opozicija nastupiti na kolegijumu Skupštine Srbije, a koji je zakazan za ponedeljak 1. april, saopšteno je.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.