Izvor: JUGpress.com, 01.Jul.2020, 15:49

Nišlije ponovo glasaju na osam biračkih mesta

NIŠ

Izbori za poslanike Skupštine Srbije  ponavljaju se u Nišu na osam od ukupno 176 biračkih mesta i to na tri mesta u Gradskoj opštini Medijana, dva u opštini Crveni krst i tri u opštini Pantelej.

                        Koordinator radnog tela Republičke izborne komije za grad Niš Ljubiša Janić rekao je da su sva biračka mesta otvorena na vreme i da glasanje protiče bez problema. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << On  je dodao radno telo nema obavezu praćenja izlaznosti na ponovoljenim izborima.

                      Na ponovljenim izborima za odbornike Skupštine grada Niša, u nedelju 28. juna, na dva biračka mesta u Nišu izašlo je svega 530 birača od ukupno upisanih 3.168.

                          Na biračkom mestu u Osnovnoj školi “Sveti Sava” izlaznost je bila 18,90 odsto, a na biračkom mestu u zgradi Gradske uprave 15 odsto.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.