Niški radikali predali izbornu listu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški radikali predali izbornu listu

Pod sloganom „Niš u sigurne ruke“, radikali su predali kompletnu listu kandidata za 61 odbornika u Skupštini Grada. Nosilac liste Nikola Savić ujedno je i kandidat za gradonačelnika Niša. 

Na drugom, četvrtom i petom mestu su, kako kažu u Srpskoj radikalnoj stranci, kandidati koji će  biti prvi na opštinskim listama Palilule, Medijane i Crvenog Krsta.

Niški radikali nisu puno govorili o programu koji nude Nišlijama.

U ovom gradu je mnogo toga >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << uništeno, najvažnije je da dođu pošteni i nekompromitovani ljudi. Sve ostalo će doći na svoje mesto - rekao je Savić.

Iako nisu izneli jasan program, strategiju i rešenja za Niš, radikali su ipak prikupili oko 2.000 potpisa građana za dva dana i predali listu koja će, ako bude usvojena od strane Gradske izborne komisije, biti pod redni brojem 2..

Radikali su druga stranka koja je predala listu za predstojeće izbore, odmah nakon SNS, dok ostale partije, kako kažu, uveliko prikupljaju potpise i pripremaju dokumentaciju.

SRS je predao listu i za republičke izbore i na njoj ima 37 južnjaka.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONTRA PRELET: Iz SNS u radikale

Izvor: OkRadio.rs, 16.Mar.2016, 13:19

Dragoljub Veličković Rode, univerzitetski profesor u penziji, prešao je iz SNS u SRS, potvrdio je Goran Čvorović, predsednik Okružnog odbora radikala. Prema Čvorovićevim rečima profesor Veličković biće visoko pozicioniran na listi SRS za predstojeće lokalne izbore u Vranju, koju bi ova...

Nastavak na OkRadio.rs...

Radikali predali izbornu listu za Niš

Izvor: NiskeVesti.rs, 16.Mar.2016

Srpska radikalna stranka predala je listu kandidata za 61 odbornika u gradskoj Skupštini. Listu pod nazivom „Niš u sigurne ruke“ predvodi Nikola Savić, kandidat SRS-a za gradonačelnika.. . „Mnogo toga je uništeno u ovom gradu i najvažnije je da dođu pošteni, nekompromitovani ljudi na...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.