Izvor: RTS, 03.Jul.2022, 12:29

Nikola Jović nakon potpisa debitova za Majami

Nikola Jović nedavno je na Draftu izabran kao 27. pik od strane Majamija. Nakon što je stavio digitalni potpis za klu, debitovao je u letnjoj ligi i zabeležio prve poene.
Nikola Jović je debitovao za Majami. On je zaigrao u okviru Letnje lige u San Francisku, Lejkersi su bili ubedljivi i savladali „vrelinu" sa 100:66. Nikola je ubacio jednu trojku.

Mladi srpski košarkaš se na na taj način "upisao", a upravo će dalekometna paljba biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << njegov glavni adut u pokušaju da se izbori za minute u ekipi Erika Spolstre.
Pre meča Jović je potpisao digitalni ugovor sa ekipom, ali nije poznato koliko će zarađivati po sezoni. Prema nekim informacijama ta suma bi mogla da bude između 1.470.000 i 2.210.000 zelenih novčanica.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.