Nijedna primedba na zapisnik izborne komisije u Lučanima

Izvor: RTS, 20.Dec.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nijedna primedba na zapisnik izborne komisije u Lučanima

Zapisnik Opštinske izborne komisije u Lučanima, gde je opozicija iznela primedbe na regularnost izbornog procesa, usvojen je bez primedbi.
U Zapisniku o radu na utvrđivanju rezultata lokalnih izbora u Lučanima, u koji je Tanjug imao uvid, prvopotpisani je član Komisije u ime Saveza za Srbiju, Mladomir Sretenović.
On se, inače, potpisao inicijalima.
Na lokalnim izborima 16. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Lučanima, pobedu je odnela lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Lučane i Dragačevo", sa osvojenih 7.852 glasova, pa će u lokalnom parlamentu imati 27 od 35 odbornika.
Lista koalicije okupljene u Savezu za Srbiju, osvojila je 1.137 glasova i imaće četiri mandata u Skupštini opštine.
Cenzus su prešle i Grupa građana "Jedan tim" - Ivica Vukićević, sa osvojenih 826 glasova i lista Ivica Dačić - SPS, sa osvojenih 668 glasova, pa će obe imati po dva odbornička mandata.
Izbore u Lučanima obeležio je upad lidera Dveri Boška Obradovića sa grupom partijskih saradnika u policijsku stanicu u Guči.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema primedbi na zapisnik; "Bela knjiga" o Lučanima

Izvor: B92, 20.Dec.2018

Beograd, Čačak -- Zapisnik Opštinske izborne komisije u Lučanima, posle kog je opozicija iznela primedbe na regularnost, usvojen je bez primedbi...U Zapisniku o radu na utvrđivanju rezultata lokalnih izbora u Lučanima, u koji je Tanjug imao uvid, prvopotpisani je član Komisije u ime Saveza za...

Nastavak na B92...

OIK utvrdio konačne rezultate glasanja na lokalnim izborima u opštini Kula

Izvor: 025info.rs, 21.Dec.2018, 14:29

Na sednici Opštinske izborne komisije opštine Kula, koja je održana neposredno posle izbora, zaključeni su rezultati glasanja na osnovu izbornog materijala primljenog od biračkih odbora. Komisija je utvrdila da na izborima u opštini Kula, koji su održani 16. decembra, nije bilo bitnih povreda...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.