Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jan.2024, 15:33

Nenadić: Vučić nastupao i kao nosilac liste i kao predsednik države

Transparentnost Srbija je pre dva dana objavila konačni izveštaj o funkcionerskoj kampanji tokom izbora 17. decembra 2023. pod nazivom "Nejasna granica između države, stranke i predsednika Srbije". Programski direktor Transparentnosti Srbije Nemanja Nenadić podsetio je da su još posmatrači ODIHR u svom izveštaju o izbornom procesu zaključili da smo na izborima 17. decembra imali veoma nejasnu granicu između onoga što je država i što je partija, što se manifestovalo na razne načine.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nemanja Nenadić: Ne samo da smo imali funkcionersku kampanju, već smo imali i jednu zonu gde krše neka od postojećih pravila

Izvor: Danas, 10.Jan.2024

Transparentnost Srbija je pre dva dana objavila konačni izveštaj o funkcionerskoj kampanji tokom izbora 17. decembra 2023. pod nazivom "Nejasna granica između države, stranke i predsednika Srbije".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.