Nema fudbala u Srbiji na dan izbora

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 00:59

Nema fudbala u Srbiji na dan izbora

Utakmice Superlige Srbije neće biti odigrane u nedelju, 17. decembra.

Razlog su izbori u Srbiji zakazani za taj datum.

Odluku je potvrdio Aleksandar Pivić, direktor takmičenja Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije.

"Poslednjih godina nije bila takva praksa, međutim, odlučili smo se za presedan. U nedelju, tokom izbora, superligaši neće na teren", rekao je Aleksandar Pivić.

Utakmice 18. kola Superlige biće raspoređene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u tri dana.

"Raspored zavisi od evropskih obaveza tri naša kluba. Prema planu, dve utakmice biće odigrane u petak, 15. decembra. Dan kasnije igraće se na četiri terena, definisaćemo uskoro termine. U ponedeljak, 18. decembra, biće odigrana dva meča, TSC – Javor Matis i Čukarički – IMT. Potom je na programu još jedna, 19. i poslednja jesenja runda", dodao je Aleksandar Pivić.

U ostalim mečevima 18. kola igraće: Radnički Niš – Vojvodina, Partizan – Radnički 1923, Novi Pazar – Radnik, Voždovac – Železničar, Spartak Ždrepčeva krv – Crvena zvezda i Mladost – Napredak.

Jesenji deo trebalo bi da bude završen u petak, 22. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PROMENA KALENDARA U SUPERLIGI I PRVOJ LIGI SRBIJE: Nema fudbala za vreme izbora!

Izvor: HotSport.rs, 07.Dec.2023

Usvojen i kalendar za prolećnu sezonu Fudbala u nedelju 17. decembra na dan izbora neće biti u Srbiji, pa su utakmice Superlige pomerene za ponedeljak, što je potvrdio Aleksandar Pivić, direktor takmičenja Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije. – Ostalo je još da se utanače neki detalji....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.