Izvor: Danas, 24.Feb.2024, 20:12

Nekadašnji vlasnik koncerna “Agrokor” Ivica Todorić osnovao stranku

U Zagrebu je danas održana osnivačka skupština stranke bivšeg vlasnika Agrokora Ivice Todorića "Zajedno Hrvatska", koja će učestvovati na sledećim parlamentarnim izborima.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivica Todorić osnovao stranku

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2024

ZAGREB - Nekadašnji vlasnik koncerna "Agrokor" Ivica Todorić osnovao je stranku "Zajedno Hrvatska" i obećao borbu protiv kriminala i korupcije, kao i veće plate.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ivica Todorić osnovao stranku "Zajedno Hrvatska"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2024

U Zagrebu je danas osnovana stranka hrvatskog biznismena Ivice Todorića "Zajedno Hrvatska", koja će učestvovati na predstojećim parlamentarnim izbora. Na Osnivačkoj skupštini stranke "Zajedno Hrvatska" Todorić je istakao da su hrvatski građani snaga te zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.