Nekada Only fans model, danas uspešna političarka: Marija se izborila za titulu gradonačelnice FOTO

Izvor: B92, 12.Feb.2023, 13:03

Nekada Only fans model, danas uspešna političarka: Marija se izborila za titulu gradonačelnice FOTO

Marija Fernanda Vargas, atraktivna 32-godišnjakinja poznata u javnosti i po profilu na OnlyFansu, upravo se izborila za titulu gradonačelnice kantona Simon Bolívar smeštenom u ekvadorskoj provinciji Guajas.

To je potvrđeno nakon prebrojanih 96,77 odsto glasačkih listića, odnosno nakon što je izborno telo utvrdilo da je ona, inače kandidatkinja stranke Revolucion Ciudadana osvojila 41,76 glasova.

Marija Fernanda Vargas, poznata svojim fanovima kao "Mafer",sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je gradonačelnica kantona Simon Bolivar, u ekvadorskoj provinciji Guajas.

Nova gradonačelnica, koja je vlasnica popularnog kozmetičkog salona, diplomirala je novinarstvo na Državnom univerzitetu Milagro, a donedavno je bila uspešan model na platformi Only Fans.

Nije poznato je koliko je njen uspeh na ovoj platformi zaslužan za političku borbu. Marijini protivnici su tvrdili da bivšu zabavljaču za odrasle glasači ne mogu shvatiti ozbiljno, ali je u konačnom obračunu prikupila polovinu mogućih glasova.

Marija je isključila nalog na Only Fans-u 2022. godine, na početku svoje kampanje za gradonačelnicu.

Rekla je novinarima da je platformu za odrasle koristila kako bi sebi stvorila finansije za ostvarivanje svojih političkih ambicija.

Objasnila je da želi da bude u mogućnosti da "plati svoj tim od 10 članova, kao i da obezbedi život za svoje ćerke i sebe".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.