Neće biti nikakve revolucije Lukašenko raspustio vladu Belorusije

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 20:26

"Neće biti nikakve revolucije" Lukašenko raspustio vladu Belorusije

Izbori zakazani za avgust

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko potpisao je ukaz kojim se raspušta vlada te zemlje.

Lukašenko je još ranije najavio da će doći do izmena u sastavu vlade i da će biti realizovane pre predsedničkih izbora koji su zakazani za 9. avgust. On je tom prilikom ocenio da smena vlade neće izazvati "nikakvu revoluciju".

- Pojavila se nova generacija rukovodilaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su se izuzetno dobro pokazali unutar vlade. Oni koji su se dobro pokazali neće biti smenjeni - dodao je predsednik Belorusije.

Lukašenko je takođe rekao i da će smenjeni biti oni koji se nisu najbolje pokazali u vreme krize izazvane virusom korona.

Premijer Belorusije od 2018. godine bio je Sergej Rumas.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukašenko raspustio vladu

Izvor: Večernje novosti, 03.Jun.2020

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko danas je raspustio vladu MINSK - Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko danas je raspustio vladu, javila je novinska agencija Belta.Ranije u toku dana Lukašenko je rekao da neće biti radikalnih promena u vladi."Oštar rez, zamena...

Nastavak na Večernje novosti...

Lukašenko raspustio Vladu

Izvor: Vostok.rs, 04.Jun.2020, 11:24

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko potpisao je ukaz kojim se raspušta Vlada. Lukašenko je još ranije najavio da će doći do izmena u sastavu Vlade, kao i da će se one realizovati pre predsedničkih izbora koji su najavljeni za 9. avgust. On je tom prilikom ocenio da smena Vlade neće...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.