Nebojša sine, ti li si? Ovo je Nataša Maza pre promene pola!(foto)

Izvor: Svet, 17.Maj.2015, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša sine, ti li si? Ovo je Nataša Maza pre promene pola!(foto)

Pre nekoliko dana pevačica Nataša Maza je u iskrenoj i hrabroj ispovesti priznala da je rođena kao muškarac i tako iznenadila domaću javnost. Nataša je pre osam godina promenila pol, te istakla da je iza nje veoma težak period i prilično stresne situacije, ali da je uspela da se izbori za sebe i sada konačno uživa u svom životu.
Pre izvesnog vremena je objavila svoj album prvenac kao pevačica, ali je pre operacije snimala pesme.
Iz tog perioda ostale su neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << slike, do kojih je došla naša redakcija, a za koje se na društvenim mrežama tvrdi da je na njima zapravo Maza pre operacije, kao i da se kao muškarac zvala Nebojša Kornesko.

U prilog ovim informacijama ide i to što se jedna od pesama sa Nebojšinog albuma zove “Malo Sreće”, koju je i Maza prepevala.
Bilo kako bilo, bitno da se ova pevačica sada dobro oseća u svojoj koži.


Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nebojša sine, ti li si? Ovo je Nataša Maza pre promene pola!(foto)

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2015

Pre nekoliko dana pevačica Nataša Maza je u iskrenoj i hrabroj ispovesti priznala da je rođena kao muškarac i tako iznenadila domaću javnost. Nataša je pre osam godina promenila pol, te istakla da je iza nje veoma težak period i prilično stresne situacije, ali da je uspela da se izbori za sebe...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.