Ne davimo Beograd zahteva hitno odlaganje izbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2020, 11:57

Ne davimo Beograd zahteva hitno odlaganje izbora

Inicijativa Ne davimo Beograd zahteva da se odlože izbori planirani za 21. jun 2020 godine, kako bi se smanjio rizik koje po stanovništvo može imati izbori u atmosferi nasilja i straha, odnosno u opasnosti od pandemije koja nije prošla.

"Bahatom nasilničkom politikom i neodgovornim potezima naprednjački režim i njihovi sateliti doveli su naše društvo do tačke ključanja i samo je pitanje dana kada će >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << neko platiti glavom njihovu neutoljivu želju za vlašću. Na buku nezadovoljnih građana odgovaraju huliganima sa bakljama, na proteste provokatorima i pretnjama, javno delovanje guše blaćanjem u režimskim medijima, na kritiku odgovaraju nasiljem i ucenama", ocenio je Ne davimo Beograd i zatražio o od ostalih političkih aktera da se izjasne i traže odlaganje izbora.

Dodali su da je u ovakvoj atmosferi, dok još traje opasnost od koronavirusa, više nego neodgovorno organizovati izborni proces.

"Od režima tražimo odlaganje izbora i regulisanje izbornog procesa kako bi on mogao da odgovara slobodnoj volji građana, a od svih političkih organizacija suzdržavanje od nasilja i incidenata", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.