Ne davimo Beograd poziva Srbe u Hrvatskoj da glasaju za ORaH na izborima za Evropski parlament

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne davimo Beograd poziva Srbe u Hrvatskoj da glasaju za ORaH na izborima za Evropski parlament

Inicijativa Ne davimo Beograd pozvala je danas Srbe koji imaju pravo glasa u Hrvatskoj da u nedelju 26. maja na izborima za Evropski parlament podržite listu "Možemo! - Nova ljevica - ORaH", koja je pod rednim brojem 18.

Inicijativa navodi da su aktivisti te liste "posvetili živote" borbi za pravednije društvo i javni interes, bolje obrazovanje, zdravstvo, kulturu i pravosuđe.

"Ovim putem želimo da poručimo da su napori ove liste istovremeno i naši napori, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jer su građani svih društava u regionu već predugo bili taoci političkih elita koje su zarobili države zarad svojih partikularnih interesa", piše u sapštenju Inicijative.

Narodna stranka pozvala Srbe u Hrvatskoj da glasaju za SDŠ na izborima za Evropski parlament

Narodna stranka pozivala je danas sve Srbe u Hrvatskoj da u nedelju, 26. maja glasaju za Samostalnu demokratsku srpsku stranku (SDSS) na izborima za Evropski parlament.Kako se navodi u saopštenju Narodne stranke, glasanjem za listu 24 Srbi će "dobiti svoje predstavnike u Evropskom parlamentu koji će se dosledno boriti za unapređenje njihovih prava i bolji položaj".

"Narodna stranka poziva Srbe u Hrvatskoj i sve koji imaju pravo glasa u okruženju i u Srbiji, uključujući i glasanje u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Hrvatske u Beogradu i Subotici, da na sutrašnjim izborima za Evropski parlament glasaju za listu SDSS-a koju predvode Milorad Pupovac i Dejan Jović", piše u saopštenju Narodne stranke.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.