Ne davimo Beograd: Podrška za listu broj 18 na izborima za Evropski parlament

Izvor: Danas, 25.Maj.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne davimo Beograd: Podrška za listu broj 18 na izborima za Evropski parlament

Inicijativa Ne davimo Beograd uputila je podrška za listu broj 18 na izborima za Evropski parlament i pozvala ljude koji imaju pravo glasa u Hrvatskoj da sutra, 26. maja na izborima za Evropski parlament glasaju za listu "Možemo! - Nova ljevica - ORaH. Članak Ne davimo Beograd: Podrška za listu broj 18 na izborima za Evropski parlament se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narodna stranka pozvala je Srbe da glasaju za SDSS

Izvor: Danas, 25.Maj.2019

Narodna stranka pozvala je danas Srbe u Hrvatskoj i sve koji imaju pravo glasa u okruženju i u Republici Srbiji, uključujući i glasanje u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Hrvatske u Beogradu i Subotici, da na sutrašnjim izborima za Evropski parlament glasaju za listu Samostalne demokratske...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.