Naslovne: Najveći finansijski skandal, izbori u BiH...

Izvor: B92, 05.Okt.2018, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne: "Najveći finansijski skandal", izbori u BiH...

Dnevna štampa od subote piše o bankarima i vraćanju provizije, Oliveru Ivanoviću, "danu D" za Republiku Srpsku, ali i o 5.oktobru.

Politika na naslovnoj strani donosi priču o najvećem finansijskom skandalu u Evropi i tome ko je u "Estoniji oprao stotine milijardi evra".

Novosti pišu kako će "bankari morati da vraćaju proviziju", dok se Blic donosi tekst o tome "čega nas je sve spasao 5. oktobar"

Alo u subotnjem izdanju donosi intervju sa suprugom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubijenog Olivera Ivanovića, Milenom Ivanović. Tu je i poruka patrijarha Irineja narodu u BiH, dok Kurir piše da "Republici Srpskoj preti haos pred izbore".

Danas piše o "peticiji i potpisima za smenu Aleksandra Vučića".

Naslovne strane za subotu, 6. oktobar 2018. godine:
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.