Napravite losion za “brisanje” celulita  – u sekundi

Izvor: Savršena.com, 11.Jul.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravite losion za “brisanje” celulita – u sekundi

(foto: weheartit.com) Celulit je estetski problem od kog pate skoro sve žene, a ovih neuglednih rupica i neravnina na koži nisu pošteđene čak ni mršavice!

Postoji veliki broj losiona, krema i seruma protiv celulita, ali i različitih kozmetičkih tretmana čiji je cilj da se izbori sa “pomorandžinom korom” na ženskim nogama, bedrima i zadnjici, ali za uspešnu borbu protiv celulita neophodno pridržavati se i striktnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << dijeta.
Ukoliko ste propustili: Oblikujte zadnjicu kao Viktorijin Anđeo
Srećom, postoji jedan trik kojim se koriste mnogi supermodeli, a koji vam može pomoći da izgledate sjajno čak i u najkraćim haljinama i šorcevima.

Sve što vam je potrebno je – svetlucavi losion za telo ili malo sitnih šljokica.
Ukoliko ste propustili: Čarobni napitak Adriane Lime
Nanesite losion na cela bedra, a malo izdašniju količinu nanesite na prednjoj strani. Na ovaj način ćete, za svega nekoliko sekundi vizuelno “izbrisati” celulit, a vaše noge će izgledati fantastično.
Ukoliko ipak niste zadovoljne postignutim efektom, možete isprobati i OVAJ TRIK poznatih pevačica.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.