Nalepnice na NVO u centru Beograda: Zatvoreno od 4. marta (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 23.Feb.2018, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nalepnice na NVO u centru Beograda: "Zatvoreno od 4. marta" (FOTO)

Nalepnice su potpisane sa “Zavetnici“.
“Zavetnici nastavljaju da grade kampanju na pretnjama i zastrašivanju. Da li će policija reagovati ovog puta“, naveli su iz Građanske inicijative uz fotografije.
Direktorka Inicijative Maja Stojanović kaže za B92.net da još gledaju snimke sigurnosnih kamera da provere ko je i kada izlepio nalepnice. 

“Pozvali smo policiju da ovog puta reaguje... Prošlog puta nisu reagovali, a tvrdili su da su došli na naš poziv. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Ne samo da treba oni da reaguju, već i tužilaštvo jer je ovo stavljanje meta na čelo“, ističe Stojanovićeva. 

Izbori u Beogradu biće održani 4. marta.
Podsećamo, pokret Zavetnici održao je početkom februara protest ispred Kuće ljudskih prava u centru Beograda, kada su iz Građanske inicijative naveli da je reč o “protestu protiv NVO“. 

“Iako je pozvana, policija se nije pojavila na licu mesta. Targetiranje neistomišljenika se nastavlja u atmosferi nekažnjivosti koju je stvorila Vlada“, naveli su tada iz Inicijative. 

Tada su izlepljeni plakati na kojima je slika predsednice Fonda za humantitarno pravo Nataše Kandić ispod koje piše “Nobelova nagrada za izdaju srpskog naroda“. 

"Iselićemo Natašu Kandić, Sonju Biserko i antisrpske NVO i gradskog poslovnog prostora", istakli su potom Zavetnici na svojoj stranici na Fejsbuku.
Izvor: b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.