Najružniji automobili sveta (FOTO)

Izvor: S media, 25.Nov.2012, 02:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najružniji automobili sveta (FOTO)

Nemački "Velt" objavio je listu najružnijih automobila. Tu su AMC, koji je prvobitno bio limuzina, koja je zatim presečena na pola, pa "pontijak actek", po mnogima najružniji u istoriji, zatim "ekskalibur", koji je trebalo da imitira nemačke predratne automobile, ali se sve pretvorilo u karikaturu.

Tu je i "fijat multipla", koji ima i svoje obožavaoce, kao i "ford skorio", koji je doživeo debakl čim se pojavio, pa nikad nije imao naslednika.

Na listi se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << našao i koncept nove "mercedesove" G klase, za kojeg ovaj proizvođač još nije potvrdio da će biti napravljen.

Jedan od zabavnijih je i "AVS šoper", kojeg mnogi i ne smatraju automobilom.

(vesti.mojauto.rs)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Najružniji automobili sveta

Izvor: medio.rs, 25.Nov.2012

Izbori najlepših, najbržih i najskupljih automobila na svetu prilično su česti, ali nemački "Velt" je objavio i listu - najružnijih automobila. Dobra vest je da na listi ipak nema "Zastavinog" "juga".

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.