Na izborima na Filipinima vode kandidati sa podrškom Dutertea

Izvor: Beta, 14.Maj.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na izborima na Filipinima vode kandidati sa podrškom Dutertea

Najmanje osam kandidata koji imaju podršku predsednika Filipina Rodriga Dutertea predvode na lokalnim izborima i izborima za Senat, prvi su danas objavljeni nezvanični rezultati glasanja.Medju njima su Duterteov bivši šef policije, koji je sproveo predsednikovu borbu protiv ilegalnih droga. Ta kampanja, u kojoj su hiljade osumnjičenih ubijene, naišla je na medjunarodnu osudu.Juče održani izbori smatraju se testom podrške Duterteu koji je na polovini šestogodišnjeg mandata.Zvanični rezultati očekuju se seledeće nedelje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Na izborima na Filipinima vode kandidati koji imaju podršku Dutertea

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2019

Najmanje osam kandidata koji imaju podršku predsednika Filipina Rodriga Dutertea predvode na lokalnim izborima i izborima za Senat, prvi su danas objavljeni nezvanični rezultati glasanja...Među njima su Duterteov bivši šef policije, koji je sproveo predsednikovu borbu protiv ilegalnih droga. Ta...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.