Na 16 biračkih mesta u Beogradu ponovo se glasa 20. maja

Izvor: Politika, 13.Maj.2012, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na 16 biračkih mesta u Beogradu ponovo se glasa 20. maja

BEOGRAD – Ponovljeni izbori za Skupštinu Beograda na 16 biračkih mesta u glavnom gradu biće održani 20. maja, kada se održava i drugi krug predsedničkih izbora, odlučeno je na sednici Gradske izborne komisije (GIK).

Predsednik GIK-a Ivan Šebek rekao je agenciji Beta da je toj komisiji jutros dostavljena odluka Upravnog suda o žalbama vezano za biračka mesta u Beogradu i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << izbori biti ponovljeni na 16 mesta.

Ponovljeni izbori za Skupštinu grada biće održani u Grockoj, Novom Beogradu, Zvezdari, Savskom vencu, Obrenovcu, Rakovici, Paliluli i Starom gradu.

Biračka mesta na kojima će se ponoviti izbori na Starom gradu su mesto broj 19 u Nacionalnoj službi za zapošljavane, broj 25 u Trgovačkoj školi i 47 na Prirodno-matematičkom fakultetu.

Na opštini Palilula to su biračka mesta 29 - Osnovna škola „Oslobodioci Beograda”, 80 i 84 - OŠ „Rade Drainac” i 47 - OŠ „Stefan Dukić”.

U opštini Rakovica ponovo će se glasati na biračkim mestima 57 u OŠ „Vladimir Rolović”, 51 u XV Beogradskoj gimnaziji i 34 u MZ Skojevska.

Obrenovčani će ponovo glasati na biračkom mestu 43 u Osnovnoj školi, a u opštini Savski venac glasaće se na mestu broj 6 - OŠ „Isidora Sekulić” i 16 - MZ Zapadni Vračar.

Na Zvezdari na izbornom mestu broj 58 u MZ Vojvoda Mišić, na Novom Beogradu ponoviće se izbori na biračkom mestu broj 3 u OŠ „Jovan Dučić”, a u Grockoj na mestu 25 u OŠ „Aleksa Šantić”.

Beta

objavljeno: 13/05/2012
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.