NISU SE PONAŠALI KAKO TREBA Tramp već pravi spisak mogućih potpredsednika, NEKE je PRECRTAO, a tvrdi da ako hoće može da vrbuje i DEMOKRATU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 19:56

"NISU SE PONAŠALI KAKO TREBA" Tramp već pravi spisak mogućih potpredsednika, NEKE je PRECRTAO, a tvrdi da ako hoće može da "vrbuje" i DEMOKRATU!

Favoriti se kotrljaju kao na toboganu
Donald Tramp je neke moguće kandidate za svoje potpredsednike u slučaju da pobedi na izborima, već precrtao sa spiska jer se nisu kako je rekao,"ponašali kako treba", a zatim se pohvalio da može da ima koga god želi, uključujući i demokratu!
Mnoga imena pominjana su kao mogući kandidati. I sam Tramp je pomenuo nekoliko imena o kojima razmišlja, a njegovi favoriti se kotrljaju gore-dole kao na toboganu.
Međutim, rekao je voditelju Njuzmaksa Gregu Keliju da je neke od njih isključio, iako je odbio da kaže ko su oni.
- Neki ljudi se nisu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.