NIJEDNA odluka pod pritiskom ulice

Izvor: Mondo, 13.Dec.2018, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NIJEDNA odluka pod pritiskom ulice"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o protestima opozicije u Beogradu: "Nijednu odluku neću da donesem pod pritiskom ulice, ja sam za vladavinu naroda, a narod se izjašnjava samo na izborima, a ne na ulici".

"A to da kao što neki drugi u svetu pod pritskom ulice menjaju politike ja to neću nikada...Znam da je moja politika teška, ali je ozbiljna i odgovorna", rekao je Vučić novinarima u Trsteniku, poručujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da nikome neće da se dodvorava kao neki drugi u svetu.

Poručio je samo, da učesnici protesta neće moći nikoga da tuku..."Kao vas, Gordana"... (obraćajući se novinarki Pinka Gordani Uzelac).

"Neće da vide nigde nijednog policajca, nigde krvavu glavu nećete da vidite...Svima ćemo lekciju iz demokratije da održimo, ali narod se pita samo na izborima", naglasio je predsednik.

On nije isključio ni tu mogućnost - izbora.

"I kažem im, ako hoćete i to možete kad hoćete", rekao je Vučić.

U Beogradu je prošle subote održan protest opozicije pod nazivom "Stop krvavim košuljama", koji je iniciran napadom na jednog od opozicionih lidera Borka Stefanovića, a novi protest pod nazivom "Da se prebrojimo" najavljen je i za subotu, 15. decembar.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.