NEZABELEŽENO U ISTORIJI! Slađana Pantović jedini glasač u Zvečanu - u pratnji Kurtijeve policije glasala za sebe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 10:18

NEZABELEŽENO U ISTORIJI! Slađana Pantović jedini glasač u Zvečanu - u pratnji Kurtijeve policije glasala za sebe!

Slađana Pantović na biračko mesto u Zvečanu došla u pratnji policije

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zvečana Slađana Pantović glasala je jutros na vanrednim lokalnim izborima, a ona je na glasačko mesto došla u pratnji policije.

Nakon što se obratila medijima, ona je napustila glasačko mesto u civilnom automobilu, takođe u pratnji policije.

- Očekujem da će biti bolje nego što je bilo pre. Očekujem da će se izbori odžati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez incidenata, jer smatram da izbori treba da se održe u miru i ljubavi prema svom narodu, a ne u mržnji, pretnji i ucenama. Mislim da će proraditi svest i da će ljudi glasati, ko glasa hvala mu, ko ne glasa šta reći u ovoj situaciji koja je specifična, nemam komentar. Ne mogu da kažem orjentaciono koliko očekujem da će birača izaći na glasanje, ali se nadam da će ih biti - rekla je kandidatkinja za gradonačelnicu Zvečana Slađana Pantović novinarima posle glasanja, prenosi RTK.

Nakon povlačenja kandidature Aleksandra Jablanovića iz Partije kosovskih Srba za mesto gradonačelnika Leposavića, Pantović je jedini srpski kandidat za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova.

Srbi na severu Kosova bojkotuju izbore, a Srpska lista je još ranije pozvala narod da bojkotuje izbore, koje, kako su naveli u saopštenju, organizuje Aljbin Kurti 23. aprila u opštinama Severna Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.