NEPRIJATAN SUSRET: Janjuš po IZLASKU iz Elite morao da se SAKRIJE ZBOG ENE, isplivali detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 10:12

NEPRIJATAN SUSRET: Janjuš po IZLASKU iz "Elite" morao da se SAKRIJE ZBOG ENE, isplivali detalji

Janjušević imao izuzetno neprijatnu situaciju odmah po izlasku iz "Elite"!

U Srbiji su se juče održali vanredni parlamentarni izbori na kojima građani biraju 250 poslanika Skupštine Srbije. Osim parlamentarnih, građani glasali i na pokrajinskim izborima u Vojvodini, kao i na lokalnim u 65 gradova i opština, među kojima je i Beograd.

Tim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povodom, zadrugari su u toku dana napuštali velelepno imanje u Šimanovcima kako bi glasali i ispunili svoju građansku dužnost. Rijaliti učesnici su u pratnji obezbeđenja odlazili na glasanje i bila im je zabranjena komunikacija sa prolaznicima.

- Joj, a Janjuš, stavio kapuljaču. Kad smo stigli na njegovo mesto, kaže: "Prošli put sam sreo ženu" i sretne njenog najboljeg druga na glasanju, dobro mu nije bilo. Tražio mi je da mu pozajmim naočare, da pokuša da bude neprimetan. Kaže ovaj iz obezbeđenja: "Najbolje da se Janjuš sakrije" - rekla je Kačavenda, smejući se.

Janjušević do sada se u kući nikome nije požalio na ovaj neprijatan susret, a za razliku od njega, Matora je "pokupila" korisne informacije iz "spoljnog" sveta.

- Mi smo brzo završile, Vanja i ja, na 15 minuta odavde. Pustili su nas, mi stali u red i jedna žena: "Mogu li ove naše komšinice preko reda", svi uglas: "Da!". A znaš kakvi su inače naši penzioneri. Svi nas pustili, nismo čekali red. Znaš kako budu inače, rijaliti i te fore. A ovo, kao da me je Bog poslao da odem na glasanje. Ne smem da vam pričam, ali reakcije. Mislim, sve što ja znam, ali ne može da mi dođe do glave. Da se ja nerviram i stresiram, nema šanse više - otkrila je Tomićeva.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.